Приватний заклад "Харківський Християнський Ліцей  "Початок мудрості"

Україна, 61064, Харків, вул. Юрія Паращука, 6.  тел.+380 67 577 90 39  

E-mail: bw-school@ukr.net  Youtube-канал

Форма навчання у 2023/2024 навчальному році

За рішенням засновника ПЗ ХХЛ "Початок мудрості" Олександра В'ялова наш заклад на 2023/2024 навчальний рік обрав дистанційну форму навчання.
І на це є декілька причин.
✅ Укриття (найелементарніше, які є вже у багатьох харківських комунальних закладах) у нас на першому етапі обладнання. Та і при сучасних харківських обстрілах воно врятує тільки від уламків, але не прильоту в будівлю чи територію. На цей проєкт приватним закладам не виділяються кошти ні від держави, ні від громад. А приватні заклади Харкова несуть чимало збитків, втрачаючи учнів та можливості проводити уроки офлайн, зменшуючи вартість навчання, щоб зберегти мережу та заклад вцілому.
Де можна знайти засновнику кошти на укриття, якщо заклад у нас - неприбуткова організація (саме такий наш статус у податковій)?
????????????????❓
✅ Близько 80% учнів та 30% вчителів знаходяться за межами Харкова і не збираються приїжджати найближчим часом через безпекові ризики. Але вони хочуть залишатися з нашим колективом, де дружні стосунки, де якісна освіта на ціннісній основі!
????????
Дружнє спілкування ми здійснюємо і в позаурочний час. Так, онлайн! Але хіба сучасні діти не мали спілкування і друзів онлайн у мирні часи?! Для спілкування у сучасному світі немає перешкод!))
????????
А задля забезпечення ефективної освіти онлайн наші вчителі та учні, за допомогою батьків, оволоділи новими технологіями, методиками, освітніми платформами та інтерактивними інструментами дистанційного навчання!
????‍????????‍????????????️????????????
Тому ми обрали найбезпечніший варіант якісної освіти для нашого колективу!❤️????????

Календар України. Українське ділове мовлення

Новини

Відобразити більше Завантаження... NO MORE ITEMS