Приватний заклад "Харківський Християнський Ліцей  "Початок мудрості"

Україна, 61064, Харків, вул. Юрія Паращука, 6.  тел.+380 67 577 90 39  

E-mail: bw-school@ukr.net  Youtube-канал

Урок Безпеки для учнів 5-11 класів від "The HALO TRUST"

Багато дітей Харківщини зазнали поранень та травмувань під час обстрілів з боку окупантських військ. Нажаль, багато загинуло...❤️‍????????
І задача дорослих вберегти підлітків та молодь від неправильних дій при виявленні вибухонебезпечних предметів, якими усіяна українська земля на прифронтових територіях.
Однією із складових безпеки життєдіяльності є профілактична робота з інформування щодо мінної небезпеки на українських землях та формування навичок безпеки життєдіяльності. Розвіяти міфи щодо небезпечних предметів, надати мудрі рекомендації щодо поведінки, яка збереже здоров'я і життя - така мета Уроку безпеки за темою: "Ризики, які пов'язані з вибухонебезпечними предметами", який проведено онлайн для учнів 5-11 класів 17 квітня.
Дякуємо гуманітарній організації "The HALO TRUST" в особі представниці Ганни Труш за урок та цікаві матеріали!
????????????????
Матеріали, представлені у презентації, від спеціалістів, які очищають нашу землю від небезпечних залишків війни, про підступність і види вибухонебезпечних предметів викликали зацікавленість підлітків. Учні відповідали на питання, демонструючи свої знання з теми, чітко відпрацювали та запам'ятали алгоритм дій при зустрічі з небезпекою та телефони, за якими треба звернутися за допомогою!
Хай Господь береже усіх нас!
 

Календар України. Українське ділове мовлення

Новини

Відобразити більше Завантаження... NO MORE ITEMS